Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

VIDEO | Probleme tot mai mari pentru Tonali! Jucătorul italian a fost văzut într-un cazino

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21351481/1/tonali.png

Continuă problemele pentru Sandro Tonali. Fotbalistul de la Newcastle, acuzat că a pariat pe meciurile echipei sale, pe când juca la AC Milan, a fost văzut într-un cazino.

Videoclipul apărut iniţial pe reţeaua de socializare X s-a viralizat repede. Chiar dacă nu este neapărat o problemă faptul că ar paria în cazino, videoclipul, care după spusele sursei a fost făcut săptămâna trecută , apare într-un moment foarte prost pentru Tonali.

Tonali este doar unul din jucătorii acuzaţi că a pariat pe meciurile echipei sale. Fagiolo şi Zaniolo sunt ceilalţi doi fotbalişti acuzaţi în acest scandal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AllRound90 (@allround90__)

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri