Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

VIDEO | Italia – Germania 1-1. ”Squadra azzurra” a făcut un rezultat bun în faţa nemţilor, care erau favoriţi

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20726313/3/277663931-10158813479323831-6867504034359887878-n.jpg

Partida din grupa 3, Italia - Germania s-a încheiat cu scorul de 1-1. ”Squadra azzurra” a făcut un rezultat bun, în condiţiile în care primul 11 aliniat de Mancini a fost unul experimental.

Prima repriză a fost dominată autoritar de Germania, care a ratat prima ocazie prin Gnabry. Echipa antrenată de Hansi Flick a trecut pe lângă deschiderea scorului de mai multe ori în prima parte. Singura acţiune periculoasă a Italiei a fost pendularea lui Scamacca, acesta a rămas cu noroc cu mingea la picior şi a nimerit bara porţii apărate de Manuel Neuer, în urma unui şut de dinafara careului.

În a doua parte s-au inversat complet rolurile, iar echipa care a avut cele mai mari ocazii a fost Italia, care a reuşit să deschidă scorul, în minutul 70, prin Pellegrini, după ce a fost servit perfect de jucătorul venit de pe banca de rezerve, Gnonto. Fericirea italienilor nu a durat mult, la doar 3 minute după marcarea golului, Germania egalează prin Kimmich, a cărui gol a stabilit scorul final al partidei.

Italia - Germania 1-1( Pellegrini 70' / Kimmich 73')

Echipele de start:

  • Italia: Donnarumma; Florenzi, Acerbi, Bastoni, Biraghi; Cristante, Tonali, Frattesi; Politano, Scamacca, Pellegrini
  • Germania: Neuer; Henrichs, Rudiger, Sule, Kehrer; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Sane; Werner

Minutul 90+4: Final de partidă!

Minutul 85: Dublă schimbare pentru Italia, ies Scamacca şi Frattesi şi intră Cancellieri şi Ricci.

Minutul 83: Galben văzut de Kai Havertz

Minutul 80: Schimbări la ambele echipe, de la Germania iese Gnabry şi intră Raum, iar pentru Italia ies Tonali şi Biraghi şi intră Pobega şi Dimarco.  

Minutul 80: Galben văzut de Bastoni.

Minutul 73: Gol marcat de Germania. Kimmich înscrie după ce mingea a ajuns la el cu noroc. A fost verificat şi un posibil henţ la Werner, dar golul a fost validat până la urmă. 

Minutul 70: Gol marcat de Italia. Pellegrini marcehază cu poarta goală, după ce a fost servit perfect de noul intrat, Gnonto.

Minutul 70: Dublă schimbare la Germania, au ieşit Goretzka şi Muller şi intră Gundogan şi Havertz

Minutul 66: Sandro Tonali vede cartonaşul galben, în urma unui fault. 

Minutul 65: Schimbare în tabăra Italiei, iese Politano şi intră Gnonto

Minutul 62: Alessandro Florenzi şi Thilo Kehrer văd cartonaşul galben. 

Minutul 59: Hansi Flick face dublă schimbare, ies Henrichs şi Sane şi intră Hofmann şi Musiala.

Minutul 55: Ocazie pentru Italia. Matteo Politano este găsit bine de Pellegrini, iar acesta încheie acţiunea cu o execuţie frumoasă dinafara careului, care trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 51: Pellegrini vede primul cartonaş galben al partidei, în urma unui fault dur.

Minutul 47: Ocazie pentru Italia. Scamacca se află la capătul unei centrări perfecte, însă lovitura sa de cap trece pe lângă poarta apărată de Neuer.

Minutul 46: A început a doua parte!

Minutul 38: Ocazie mare pentru Germania. Muller îl găseşte excelent pe Goretzka în careu, dar mijlocaşul întârzie prea mult şutul. Mingea respinsă de apărarea Italiei ajunge la Gnabry, a cărui voleu trece mult peste.

Minutul 35: Ocazie mare pentru Italia. Scamacca primeşte o pasă bună şi reuşeşte să se întoarcă cu faţa la poartă. Atacantul are o execuţie frumoasă la colţul lung, dinafara careului şi nimerşte bara.

Minutul 15: Ocazie pentru Germania. Serge Gnabry trimite un şut bun, după o acţiune caracteristică pe partea dreaptă. Încercarea acestuia este respinsă fără mari probleme de Donnnarumma.

Minutul 1: A început partida.

-----------------------------------------------------------------------

Cele două s-au întâlnit ultima oară s-au întâlnit într-un meci oficial la Campionatul European din 2016, în ”sferturi”, unde nemţii s-au impus la penalty-uri, după ce în 120 de minute scorul a rămas 1-1. Echipele sunt complet schimbate de la acel moment, Italia are un stil de joc mult mai ofensiv sub comanda lui Roberto Mancini, iar Germania este mai puternică de când a venit Hansi Flick.

Italia este campioana europeană şi a fost lăudată pentru prestaţia de la Campionatul European, unde a surprins cu jocul ofensiv foarte bun, dar şi cu rigurozitatea din apărare. Însă au dezamăgit complet în campania pentru calificarea la Cupa Mondială din acest an.

”Squadra Azzura” a terminat pe locul 2 grupa de calificare, la 2 puncte de Elveţia, iar în urma înfrângerii suferite în faţa Macedoniei de Nord nu va participa la această ediţie de Cupă Mondială.

De cealaltă parte Germania s-a calificat ”en fanfare” din grupa de calificare la Campionatul Mondial, terminând grupa de primul loc cu 27 de puncte. Trupa antrenată de Hansi Flick nu pierdut niciun meci, de când devenit neamţul selecţionerul echipei. ”Die Mannschaft” îşi doreşte să redevină o echipă naţională de temut şi pare că se află pe drumul cel bun.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri