Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO ǀ Întoarcerea pe Ghencea a fost celebrată cu luminiţe de aproape 28.000 de fani ai celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277170/2/luminite.png

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importante ale partidei din campionatul României se vor vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

La scorul de 0-0, în startul reprizei secunde cei aproape 28.000 de fani ai celor de la FCSB au aprins lanternele telefoanelor mobile, pentru a celebra cu un spectacol de lumini revenirea pe Ghencea, după 8 ani.

FCSB vine după ce a reuşit a treia victorie consecutivă în campionat, în etapa trecută din Superliga, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu 2-0 şi este singura formaţia care nu a cedat niciun punct până acum. ”Roş-albaştrii” au adunat 9 puncte şi se află pe primul loc, dar pentru ei urmează un test în faţa formaţiei care a cucerit de 5 ori la rând titlu.

De cealaltă parte, CFR Cluj se află pe poziţia secundă în clasament cu 7 puncte, după ce runda trecută a remizat acasă cu U. Craiova, scor 1-1. ”Feroviarii” au strâns până acum trei victorii şi două egaluri şi par şi în acest sezon una dintre echipele care se bat la titlu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele