Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

VIDEO ǀ Imagini rare! Elias Charalambous, furios la adresa arbitrajului, acuză interese obscure pro CFR Cluj: ”Cineva a decis să nu câştigăm!”

FCSB Publicat pe 10 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21418194/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fotbal-club-fcsb-sa-superliga-superbet-10-12-2023-1.jpg

Elias Charalambous, antrenorul liderei din Superligă, FCSB, a răbufnit la adresa arbitrajului, la finalul partidei cu ocupanta locului 2, CFR Cluj.

Charalambous a afirmat că eurogolul lui Florinel Coman din minutul 51 a fost anulat nedrept, deoarece ”cineva” a dorit ca FCSB să nu câştige jocul. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Discursul fără precedent al lui Elias Charalambous

Vreau să îmi felicit jucătorii, pentru că au avut o reacţie foarte bună. Sunt foarte mândru de ei. Nu înţeleg ce au vrut să facă, îmi pare rău pentru Florinel şi pentru echipă, pentru că el a marcat un gol superb.

Nu înţeleg cine decide şi cum decide, poate unii oameni sunt răi cu Florinel, pentru că el a spus anumite lucruri săptămâna trecută, dar este un jucător al echipei naţionale şi merită mai mult respect din partea lor.

Am văzut faza, a fost un gol clar, nu ştiu cine a decis. Arbitrul a mers la VAR, a văzut faza şi a dat fault, nu înţeleg şi îmi pare rău pentru băieţi. Noi am câştigat meciul, dar cineva a decis că nu am câştigat azi. Este foarte clar, nu am nicio îndoială.

Sunt aici de aproape un an şi nu am vorbit niciodată despre arbitri, dar pentru ce s-a întâmplat azi, trebuie să o fac, pentru că dacă nu aş vorbi, m-aş simţi ca un prost. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că au dat totul, şi-au dat viaţa, de asta sunt aşa nervos. Au făcut o treabă foarte bună. Florinel trebuie să fie respectat mai mult.

Nu ştiu ce a zis, dar îmi pare rău pentru el, a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului. Am venit aici să câştigăm. Din punctul meu de vedere, am făcut-o. Mulţi jucători au fost într-o formă foarte bună, a spus Elias Charalambous la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele