Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO ǀ Florinel Coman a strălucit din nou, iar la final a fost fair-play cu cei de la Dinamo. ”Îi felicit! Au prestat un fotbal bun”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21263436/1/coman.jpg

FCSB a învins cu 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. Partida s-a jucat pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală.

Florinel Coman a marcat din nou, iar la final a ţinut să laude prestaţia rivalilor, care au etalat un joc solid în derby.

”A fost o senzaţie specială să marchez, am jucat pentru suporteri, au venit în număr foarte mare, le dedicăm victoria. Au venit de la 6:30-7, au stat la cozi şi au venit să vadă Steaua (n.r.FCSB) câştigând în derby.

Sincer, derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. Îi felicit, au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat. Îmi folosesc foarte bine stângul, am început să mă perfecţionez cu piciorul neîndemânatic.

Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar important e să o fac în fiecare meci. De acum începe greul pentru că vom juca din 3 în 3 zile”
, a spus Coman, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele