Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO ǀ Florin Pârvu o duce pe Petrolul pe primul loc în play-out. ”Jucătorii au crezut până în ultimul minut în victorie”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21062900/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, cu un gol marcat în minutul 90, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Autorul unicului gol al meciului a fost, în minutul 90, Doua, care a şutat puternic din afara careului, la o minge respinsă de apărarea arădenilor.

Florin Pârvu a ajuns cu prahovenii pe primul loc în play-out şi a declarat că este foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi.

”Sunt foarte mulţumit. Jucătorii au crezut până în ultimul minut în victorie. Toată lumea spune că jucăm într-un sistem defensiv. Nu, uitaţi-vă cum joacă echipa.

Pauza e benefică această pauză competiţională pentru toate echipele. Noi am jucat într-o săptămână cu Farul, FCSB, CFR. Este o încărcătură şi jucătorii au nevoie de o pauză.

(n.r. venirea la conducere a lui Marian Copilu) Nu ştiu ce sa spun mai mult decât s-a scris în presă. Deocamdată am vrut să ne bucurăm de acest succes şi dacă va veni lângă noi este un lucru bun şi ne poate ajuta. Orice ajutor e benefic.

(n.r. şansele pentru barajul de Conference League) Trebuie să rămânem echilibraţi. Este un play-out disputat, cu meciuri pe muchie de cuţit”
, a declarat antrenorul celor de la Petrolul, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri