Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin

Sporturi Publicat de Daian Cutu ieri, 21:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21764423/1/scrima.jpg

Echipa de floretă cadete a României s-a impus duminică seara în etapa din Circuitul European al Cadeţilor organizată la Samorin, în Slovacia, cucerind medalia de aur a competiţiei.

Echipa României a învins categoric în 16-imi formaţia Ucraina 3, cu scorul de 45-21, iar în optimi a dispus cu 42-31 de Polonia 5. În sferturi, tricolorele au întrecut cu 45-27 prima echipă a Cehiei, pentru ca în semifinale să urmeze o victorie cu 41-31 în faţa primei echipe a Ucrainei.

Finala a fost disputată în compania primei echipe a Poloniei, de care fetele noastre au dispus cu 32-31.

România a câştigat astfel medalia de aur la Coupe de Samaria 2024, etapă din Circuitul European al Cadeţilor, de la Samorin (Slovacia). Cele patru floretiste care s-au aflat în componenţa team-ului României au fost Alexandra Adoch, Ioana Barbu, Karina Liţă şi Ilinca Vereş, iar Ana Pavel a fost  antrenorul responsabil.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele