Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 21:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21764426/1/profimedia-0920567048.jpg

Echipa naţională a Angliei a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 3-1, reprezentativa Finlandei, în cadrul grupei B2 din Liga Naţiunilor.

Englezii au dominat meciul de la Helsinki, iar gazdele au avut şanse de gol atât la 0-0, cât şi la 0-1, dar jucătorii alb-albaştrii nu au putut concretiza. Jack Grealish a deschis scorul în minutul 18, din pasa lui Gomes, apoi Fredrik Jensen a ratat pentru gazde, în minutul 38, acelaşi jucător trecând pe lângă gol şi în minutul 56. Oaspeţii şi-au majorat avantajul în minutul 74, prin Trent Alexander-Arnold, care a înscris un gol superb, din lovitură liberă.

Declan Rice a făcut 3-0 pentru Anglia în minutul 84, după o eroare a apărării nordicilor.

Finlandezii au redus din diferenţă în minutul 87, prin Arttu Hoskonen, iar scorul final a fost Finlanda – Anglia 1-3. În grupa B2, Grecia conduce cu 9 puncte din trei meciuri, Anglia fiind pe locul secund, tot cu 9 puncte, dar din patru partide. Irlanda este pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Finlanda nu are nici un punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri