Ultima oră
Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK
Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat

Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat
Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei

Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei
Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”

Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”
OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!

Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB

FCSB Publicat astăzi, 09:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21751881/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-6.jpg

 

 

Gigi Becali a dezvăluit în direct la emisiunea Fotbal Show că îşi doreşte să îl aducă pe Lukas Zima de la Petrolul.

MM Stoica a declarat că se va ocupa personal de transferul portarului care va suplini plecarea lui Andrei Vlad, mutarea urmând să aibă loc în perioada de mercato de iarnă.

Momentan, FCSB nu a lansat o ofertă oficială, astfel că nimic nu este concretizat între cele două părţi.

Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului, a declarat că cele două cluburi nu au ajuns la un acord, deoarece există şi alte oferte pe care trebuie să le analizeze.

„La o înţelegere pentru Zima n-am ajuns. Vom vedea. Important este ca Zima să apere în continuare la fel, mai are contract un an şi opt luni, dar pentru preţul corect orice jucător poate pleca.

Avem interes şi din altă parte. O să vedem. Nu este bătută în cuie cu FCSB. Astăzi nu am stabilit nimic, important este să câştigăm cu UTA Arad, ne aşteaptă un meci foarte greu. 

Sincer, n-avem nicio presiune. Suntem în an centenar, încercăm să ne bucurăm de acest lucru. Băieţii se bucură de fotbal, vrem să fim cât mai sus, iar rezultatele bune o să îi ducă spre echipe naţionale sau alte transferuri.

 

Jucăm pentru club, pentru emblemă, n-avem nicio presiune. Să nu ne ia nimeni în calcul, că nu suntem periculoşi”, a spus Claudiu Tudor la Fanatik.

Zima s-a format la juniorii Slaviei Praga, dar a ajuns de tânăr în Italia, încă din 2014, la echipa „Primavera” a clubului Genoa. A fost promovat rapid la prima formaţie a genovezilor şi a făcut parte din lotul „grifonilor” pe parcursul mai multor sezoane de Serie A
 
În Peninsulă a mai jucat pentru Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia şi Livorno, bifând 31 de prezenţe în Serie B, iar din vara lui 2021 a evoluat pentru formaţia olandeză de eşalon secund Venlo.
 
Zima a jucat pentru selecţionatele de juniori ale Cehiei la diverse categorii de vârstă, adunând, de asemenea, şi 15 apariţii pentru reprezentativa U21 a ţării sale.

Din vara anului trecut la Petrolul, Zima a bifat în tricoul ”lupilor galbeni” 51 de meciuri, a încasat 56 de goluri şi a închis poarta în 18 confruntări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele