Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

VIDEO | Ce spune Darius Olaru după ce a devenit cel mai bun marcator din ţară: ”Dacă erau alţii în locul meu, le-ar fi marcat”

FCSB Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21426478/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 20-a din Superligă. Este prima victorie a roş-albaştrilor după trei meciuri oficiale.

Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă. Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. 

Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

Darius Olaru a devenit golgheterul SuperLigii, având 10 reuşite. Fotbalistul a declarat la finalul partidei că FCSB a înregistrat această victorie graţie întregii echipei, nu doar a unui singur jucător. De asemenea, Olaru nu a vrut să vorbească despre un eventual transfer în această iarnă.

”Dacă erau alţii în locul meu, le-ar fi marcat”

”Cred că am făcut cu toţii un joc foarte bun, am intrat foarte montaţi, trebuia să obţinem cele 3 puncte. Golurile... Dacă erau alţii în locul meu, le-ar fi marcat. Mă bucur că am înscris şi sper să continui la fel. Fazele m-au găsit acolo şi mă bucur că am reuşit să marchez.

(n.r.- după ce a fost mutat într-o poziţie mai ofensivă) Cred că am mai multe ocazii, sunt mai periculos şi trebuie să continui la fel. Nu mă gândesc la asta (n.r.- la un eventual transfer), avem meci în două-trei zile şi după mă voi gândi. Trebuia să fim la 8 puncte de etapa trecută, asta a fost să fie”, a spus Olaru.

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele