Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO ǀ ”Am văzut nişte aiureli”. Tavi Popescu a venit cu replica pentru contestatari

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21269670/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

Tavi Popescu a reuşit să marcheze după o perioadă lungă de ”secetă” şi a ţinut să transmită un mesaj celor care l-au criticat.

”Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că începuseră să apară nişte critici. Sunt bucuros că am ajutat echipa să ia cele trei puncte. Eu zic că m-am descurcat bine şi unde am fost folosit în repriza a doua.

Nu am putut juca în primele meciuri, am fost suspendat, am avut şi o accidentare la gleznă, pe care o am de acum trei luni, de la echipa naţională. Nici acum nu sunt la capacitate maximă, dar dau totul pentru a reveni la forma în care am fost. Suntem pe drumul cel bun, avem moralul ridicat, aşteptăm returul cu bulgarii şi trebuie să mergem mai departe.

Încerc să iau criticile care mă ajută, am văzut nişte aiureli la televizor ieri... Nu mai are rost să vorbesc. Încerc să iau ce e mai bun din crtici”
, a spus Popescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele