Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Un fost jucător de la Farul, dezamăgit de cum a fost tratat de Gică Hagi. ”Nu am reusit sa vorbesc absolut deloc cu dânsul”

Superliga Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21607445/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-farul-constanta-superliga-superbet-play-off-18-05-2024.jpg

Farul Constanţa a anunţat despărţirea de Ronaldo Deaconu după doar cinci luni.

Mijlocaşul ofensiv de 27 de ani nu a reuşit să se impună la formaţia lui Gică Hagi, unde a fost adus în acest iarnă, liber de contract. „Marinarii” au anunţat despărţirea de jucător pe printr-un comunicat pe reţele sociale.

Fotbalistul a dezvăluit motivul pentru care nu a reuşit să se impună la trupa de la malul mării şi a declarat că Gică Hagi nu a stat deloc de vorbă cu el, decât în moementul semnării contractului.

„Nu, nu am reusit sa vorbesc absolut deloc cu dânsul (n.r Gheorghe Hagi). A fost mereu modelul meu ca fotbalist. Dar a vorbit cu mine doar în ianuarie, când m-a convins să semnez.

E clar, eu nu puteam da randament maxim ca extremă. Eu joc inter dreapta, decar, în funcţie de sistem. Mai bine joc număr 6 decât extremă. Fiindcă am pasa lungă, pot lega jocul, pot să trag de la distanţă”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru GSP.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formaţiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croaţia), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, Shaanxi Chang'an Athletic (China), Korona Kielce (Polonia) şi Farul.

  • 550.000 de euro este cota mijlocaşului ofensiv, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele