Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Un agent român detonează bomba! Întrebat dacă şi în alte ţări, nu doar în Italia, jucătorii pariază ilegal, acesta nu a stat pe gânduri."Există peste tot"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21359597/1/tonali.jpg

Scandalul jucătorilor italieni care au pariat ilegal este subiectul care a fost pe buzele tuturor microbiştilor în ultimele săptămâni.

Tot mai mulţi fotbalişti importanţi au fost acuzaţi că pariau pe meciuri de fotbal, iar Florin Manea vine cu o ipoteză în acest caz.

Impresarul lui Radu Drăguşin este de părere că nu doar în Italia există acest fenomen, iar acesta consideră că acest viciu este exact ca celălalte arhicunoscute.

”(n.r. ar putea exista şi în România fotbalişti care joacă la pariuri?) Dacă există în Italia, există peste tot. Acum, în Italia s-au descoperit, probabil sunt şi în Anglia, şi în Spania.

Sunt lucruri foarte periculoase. Nu e normal să pariezi pe echipa ta, şi Fagioli spunea că nu a pariat pe Juventus. Este o boală, ceva care afectează foarte multă lume, tineri în special.

Este ca drogul, ca ţigara, ca alcoolul. Din păcate, sunt atât de multe case de pariuri... cum ieşi din casă, vezi o casă de pariuri.

Toate echipele sunt sponsorizate de case de pariuri. Dacă aceste case de pariuri sponsorizează echipele, înseamnă că sunt mulţi jucători, nu? Că fac bani din lucrul ăsta.

Dar cu Radu am 0% emoţii, îl ştiu, vorbesc cu el orice, m-ar fi întrebat dacă ar fi ştiut ceva, dar chiar nu a ştiut, era în ceaţă”, a declarat Florin Manea, pentru iAM Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri