Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

ULTIMA ORĂ ǀ Decizie definitivă! FCSB - Dinamo nu se mai joacă pe Ghencea! Update

FCSB Publicat pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21259108/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-23.jpg

UPDATE: FCSB – Dinamo nu se va mai juca în Ghencea, în cele din urmă. Gazeta Sporturilor notează că reprezentanţii CSA Steaua nu au fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, cu scopul de a înlocui poliţa de asigurare pentru eventualele distrugeri de la stadion.

La rândul său, Gigi Becali a confirmat că nu s-a înţeles cu conducerea CSA Steaua, iar derby-ul cu Dinamo va avea loc pe stadionul de la Arcul de Triumf.

FCSB – Dinamo, derby-ul etapei a doua din Superliga României, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:30, şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din întrecerea internă din ţara noastră.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, potenţialele decizii controversate ale VAR sau paradele confruntării.


FCSB - Dinamo este derby-ul din Superligă care va avea loc în a doua etapă a noului sezon.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Şansele, însă, ca partida să se joace pe Ghencea au scăzut drastic. Dacă gazonul ar avea de suferit, atunci cei de la FCSB ar trebui să achite o clauză colosală: 1 milion de euro. 

De asemenea, în contract ar mai fi şi alte clauze pe care cei de la FCSB nu ar fi dispuşi să le achite. Dumitru Dragomir a vorbit despre subiectul care a ţinut fanii celor două echipe pe jar în ultimele zile. 

Fostul şef de la LPF susţine că Gigi Becali are în pla să şi facă stadion. Mitică Dragpmir a dezvăluit că Becali are un teren mare unde are baza de pregătire a echipei şi plănuşete  să construiască o arenă cu 25.000 de locuri. 

”Mi-a spus mie. A păstrat pământul ăla pentru aşa ceva!”

”Are aşa ceva în plan. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. El acolo are un pământ în faţă, chiar la stradă şi acolo vrea să facă, nu ştiu dacă are banii necesari, a primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla şi nu l-a dat că vrea să îşi facă stadion de 20-25 de mii de locuri.

A păstrat pământul ăla pentru aşa ceva. Mie mi-a spus că îşi face stadion. Acum un an de zile mi-a zis ‘Fac un stadion aici, bag toţi banii în asta, dar mai întâi să fac nişte biserici’!”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele