Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Transferurile lui Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic, lăudate de Gigi Becali: ”Cele mai tari achiziţii de când sunt la FCSB ǀ EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 20 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21261323/1/img-6771-copy.jpg

FCSB speră, ca de fiecare dată, să câştige campionatul în SuperLiga României, după ani în care a terminat sub CFR Cluj sau Farul Constanţa. După un singur meci din noul sezon, cu FC U Craiova, Gigi Becali are încredere că obiectivul va fi atins de această dată, având, printre alte argumente, şi transferurile făcute în această vară.

Gigi Becali este încântat de aducerile lui Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic, pe care i-a catalogat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, drept cei mai buni fotbalişti pe care i-a transferat de când a intrat în fotbal.

Cele mai tari achiziţii de când sunt eu în fotbal, acestea sunt, Băluţă şi Djokovic!”, a comentat, scurt, Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1, după un singur meci, cel cu FC U Craiova.

Emisiunea Fotbal Show 

Unde îşi va disputa FCSB meciurile de pe teren propriu din actualul sezon?

Gigi Becali s-a hotărât unde îşi doreşte ca FCSB să îşi joace meciurile de pe teren propriu din actuala stagiune.

Aflat în război cu suporterii CSA Steaua şi cu juristul ”militarilor”, Florin Talpan, în contextul în care echipa sa este pe punctul de a reveni în ”Templul fotbalului românesc” chiar la derby-ul cu Dinamo, Becali a făcut un anunţ mai degrabă pe placul celor care sunt împotriva formaţiei sale.

FCSB, gazdă pe 3 stadioane din Bucureşti

Becali s-a decis ca majoritatea meciurilor programate pentru FCSB în campionat pe teren propriu să se dispute pe stadionul Arcul de Triumf, iar doar derby-urile să aibă loc în Ghencea. Arena Naţională va fi utilizată de vicecampioană doar la duelurile din preliminariile Conference League.

”Nu o să joc de acum înainte doar în Ghencea, să îşi vadă de treaba lor acolo. Vom juca acest meci, cu Dinamo, dar şi când nu va fi disponibilă Arena Naţională şi poate cu CFR, cu Craiova, acasă.

Când nu se umple Arena Naţională, când nu sunt 50.000 de oameni, sunt 30.000, să fie stadionul plin! Pe Arcul de Triumf vreau să joc cele mai multe meciuri, iar derby-urile pe Ghencea.

Pe Arena Naţională vom juca meciurile din Europa şi cele la care putem strânge mulţi suporteri!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele