Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Transferul lui Chipciu la FCSB, în impas! Care ar fi motivul

Superliga Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21609863/1/chipciu.jpg

Se pare că Alex Chipciu şi-ar fi stabilit viitorul. În ultimul timp, s-a vehiculat că Alex Chipciu va ajunge la FCSB, formaţie la care a evoluat în urmă cu un deceniu.

Acum, fotbalistul Universităţii Cluj a dat de înţeles că aventura sa la clubul ardelean se apropie de sfârşit, iar şansele ca acesta să ajungă la campioana României cresc considerabil.

Recent, Alex Chipciu a vorbit despre nemulţumirile pe care le are la U Cluj. 

Transferul acestuia la FCSB pare să fi intrat în impas, notează Orange Sport. Motivul? Ardelenii nu vor să îl lase pe Alex Chipciu să plece pe gratis de la Cluj, chiar dacă acesta a ajuns la vârsta de 35 de ani.

Experimentatul mijlocaş mai are contract pe un an cu „şepcile roşii” , iar dacă Gigi Becali doreşte să îl transfere va fi nevoit să achite o sumă de transfer pe acesta.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu
  • 36 de meciuri a bifat în acest sezon, reuşind să marcheze 5 goluri şi să livreze 4 pase decisive

Recent, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Alex Chipciu să ajungă la FCSB. Patronul susţine că fotbalistul trebuie să rezolve singur situaţia cu echipa din Ardeal. 

”Trebuie să rezolve!”

”Chipciu el trebuie să rezolve, nu eu. El trebuie să rezolve, să-l lase ăia să plece. Să dai bani pe jucători de 34 de ani? Nu poţi să dai. E problema lui”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele