Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Tabăra lui Drăguşin a reacţionat în secunda doi după dezvăluirile lui Fagioli! "Are vreo două sau trei milioane de euro datorii"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21351538/1/dragusin.jpg

Fagioli a dezvăluit, astăzi dimineaţă, că a împrumutat bani de la Radu Drăguşin pentru a juca la pariuri.

Impresarul internaţionalului român a confirmat acest lucru şi a oferit o reacţie după ce a discutat cu Radu Drăguşin. Jucătorul echipei Genoa a ţinut să precizeze, prin Florin Manea, că nu a jucat niciodată la pariuri.

”Am vorbit după ce am discutat cu voi şi cu Radu (n.r. Radu Drăguşin). Mi-a zis Radu că nu ştia nimic de pariuri, mi-a zis că lui i-a zis că vrea să-şi ia un ceas.

Îl ştia de la juniori şi de aia i-a dat suma respectivă. L-a „ars” şi pe el de bani, că nu i-a dat înapoi, deşi a zis că o să îi dea. Din ce am înţeles eu de prin Italia are vreo două sau trei milioane de euro datorii. Mi-a zis să vă dau declaraţie din partea lui că nu a jucat niciodată în viaţa lui la pariuri. Şi-a ajutat un coleg, atâta tot”, a afirmat Florin Manea pentru ProSport.

De asemenea, Florin Manea a oferit o reacşie şi pentru Gazeta Sporturilor.

”Radu şi Fagioli sunt colegi de la juniori. Ştiu ca îi cerea bani împrumut, dar nu ştiu sumele exacte, probabil era vorba de mii de euro, nu de mai mult. Fagioli era cam cheltuitor. Radu NU a jucat niciodată la pariuri, nu-l interesează treaba asta, nici nu ştie să joace.

Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an şi jumătate i-a dat 40.000 de euro. Fagioli  a cerut banii ca să îşi ia un ceas şi nu i-a dat banii nici până în ziua de azi” a mai spus impresarul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri