Ultima oră
Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

”Sunt un luptător şi o să dau totul”. Rapid şi-a adus fundaş din străinătate

Rapid Publicat de Daian Cutu pe vineri, 16:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21647176/1/blazek.jpg

Filip Blazek (26 ani) este al doilea transfer al zilei perfectat de Rapid. Fundaşul slovac este a patra mutare a verii realizată de giuleşteni.

Blazek a jucat stagiunea trecută în Cehia, la Banik Ostrava, unde a bifat 1 gol şi 20 de partide oficiale.

"Sunt foarte încântat să devin parte din Familia Rapid. Sunt pregătit de o nouă aventură! Rapid are fani grozavi, abia aştept să joc în faţa lor. Eu sunt un luptător şi o să dau totul pentru culorile Rapidului”, a transmis noul jucător al celor de la Rapid.

Un atacant slovac a fost primul transfer al zilei

Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024.

În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele