Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

E gata! Rapid a bătut palma cu Partizan Belgrad pentru un transfer neaşteptat

Rapid Publicat pe vineri, 10:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21646688/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Andrei Borza (18 ani) va semna cu Partizan Belgrad. Giuleştenii îl împrumută pe tânărul fotbalist în Serbia cu opţiune de transfer definitiv.

Andrei Borza, împrumutat la Partizan Belgrad

Fostul jucător al lui Hagi a sosit la Rapid în vara anului 2023 şi a evoluat constant pe Giuleşti, însă acesta nu a fost impresionat şi va fi împrumutat pentru un an la Partizan Belgrad,  notează ProSport.

În cazul în care vor dori să îl transfere definitiv, sârbii vor fi nevoiţi să îi plătească Rapidului clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 2 milioane de euro.

Dan Şucu şi-a dat deja acordul pentru transferul lui Andrei Borza, iar la sfârşitul acestei săptămâni ar urma să se finalizeze negocierile.

Andrei Borza, implicat într-un mare scandal

După un meci pierdut de Rapid în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 3-1, în luna februarie, Alexandru Albu şi Andrei Borza au produs scandalul sezonului în Superligă.

 

Titulari în partida de la Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au trecut destul de repede peste înfrângere. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, la câteva ore după fluierul final al partidei.

Cei doi fotbalişti au fost excluşi din lot pentru o etapă şi li s-a tăiat 10% din salariul pe luna februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele