Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Suma astronomică pentru care îl vinde Gigi Becali pe Florinel Coman. ”El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face şi el”

FCSB Publicat pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21264524/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023.jpg

Florinel Coman (25 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest start de campionat, iar Gigi Becali este extrem de încântat de prestaţiile jucătorului său.

Atacantul de bandă îşi continuă forma din play-off-ul ediţiei trecute de Superliga şi a reuşit să marcheze în primele două meciuri ale FCSB-ului din noul sezon. Coman a înscris cu FCU Craiova, în victoria cu 3-1 şi succesul cu Dinamo, scor 2-1.

Patronul ”roş-albaştrilor”, mulţumit de forma arătată de Coman, visează la sume astronomice şi spune că numărul 7 de la FCSB valorează jumătate din suma de 222 de milioane de euro pe care a achitat-o PSG în schimbul lui Neymar, adică 110 milioane de euro.

”Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face şi el.

Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, a transmis Becali astăzi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele