Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Starea lui Siyabonga Ngezana, după ce a fost transportat la spital. Când ar putea reveni jucătorul FCSB-ului

FCSB Publicat pe 20 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21431319/1/sc-fotbal-club-fcsb-sa-afc-hermannstadt-superliga-superbet-16-12-2023-2.jpg

FCSB a învins marţi seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă.

Siyabonga Ngezana a părăsit terenul în minutul 40 al partidei cu Poli Iaşi, după ce a suferit o comoţie cerebrală, în urma ciocnirii cu Sergiu Buş. Fundaşul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Iaşi, dar rezultatele testelor făcute sunt îmbucurătoare.

Se pare că fundaşul nu va sta mult timp departe de gazon şi ar putea reveni după pauza de iarnă, la reluarea campionatului, conform ProSport. Medicii le-au transmis celor de la FCSB că trebuie făcut un nou control, în cazul în care jucătorul are dureri de cap sau alte simptome specifice comoţiei.

Ngezana este unul dintre oamenii de bază din apărarea ”roş-albaştrilor”, având 15 meciuri în acest sezon de Superliga în tricoul echipei bucureştene.

Gigi Becali, gata să finalizeze un nou transfer la FCSB

FCSB vrea să îşi betoneze apărarea, iar Florin Vulturar a anunţat că a făcut o ofertă oficială pentru fundaşul Nana Antwi de la Urartu.

Nana Antwi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu echipa armeană, iar oficialii ”roş-albaştrilor” îşi doresc ca apărătorul să vină încă din acestă iarnă. Florin Vulturar a dezvăluit că a fost făcută o ofertă oficială către Urartu şi există două posibilităţi prin care jucătorul poate ajunge la FCSB.

”Am avut o discuţie cu cei de la Urartu, le-am făcut o ofertă, vom vedea, aşteptăm zilele următoare să vedem dacă vor accepta. Da, este oferta de 50.000 de euro de care spunea Gigi Becali. Băiatul intră în ultimele 6 luni şi e foarte posibil să semneze în ianuarie.

El poate semna în ianuarie cu FCSB, dar să mai rămână aici. Oricum, în vară e liber de contract. Dacă armenii acceptă oferta vine de acum, dacă nu va fi semnat şi vine în vară, cam asta e ideea.

Momentan, cu cel de Sheriff (n.r. – David Ankeye) a rămas aşa în stand-by, vedem. Căutăm atacant, dar e destul de greu. Cu atacanţii e cea mai mare problemă în momentul de faţă. Dar dacă nu va veni un atacant, ai variante”, a declarat Vulturar, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele