Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Siyabonga Ngezana, gata să meargă la Cupa Africii. FCSB riscă să rămână fără el

FCSB Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21435698/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-17-09-2023.jpg

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a fost trecut în lotul preliminar al Africii de Sud pentru Cupa Africii pe Naţiuni. Turneul final are loc în Coasta de Fildeş între 13 ianuarie şi 11 februarie 2024. Fundaşul FCSB-ului are toate şansele să şi participe la turneul final, astfel că bucureştenii pot primi o lovitură din acest punct de vedere

În lotul final vor fi păstraţi 23 de jucători dintre cei 50 luaţi în calcul momentan. Ngezana se luptă cu alţi 17 fundaşi pentru şansa de a debuta pentru ţara sa chiar la cea mai importantă competiţie a continentului său.

Siyabonga Ngezana, apt pentru Cupa Africii, dar posibilă pierdere pentru FCSB 

Stoperul celor de la FCSB a evoluat până acum doar pentru reprezentativele U23 şi U20 ale Africii de Sud. Însă, potrivit ProSport, el poate fi luat în lotul pentru Cupa Africii, probemele medicale din partida cu Poli Iaşi nefiind unele serioase.

O convocare a lui Ngezana la Cupa Africii pe Naţiuni l-ar face pe apărătorul central să rateze cu siguranţă meciurile din campionat ale ”roş-albaştrilor” cu UTA (etapa a 22-a) şi Universitatea Craiova (etapa a 23-a).

Dacă Africa de Sud ar fi eliminată dintr-o grupă cu Tunisia, Mali şi Namibia, Siyabonga Ngezana ar putea juca în runda a 24-a pentru FCSB împotriva Farului Constanţa.

Siyabonga Ngezana, om de bază la FCSB 

Un gol şi o pasă de gol a reuşit Siyabonga Ngezana în 16 meciuri oficiale pentru FCSB. El este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro. A fost om de bază în trupa lui Elias Charalambous până acum, iar dacă ar merge la Cupa Africii cu siguranţă ar fi o absenţă pentru FCSB.

Am primit un mail de la Federaţia din Africa de Sud, e în lotul lărgit. Sperăm să fie doar în lotul lărgit pentru Cupa Africii pentru că l-ai pierde până pe 11 februarie dacă ar merge. Eu am fost corect şi i-am spus că sper să nu prindă. A râs”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, despre situaţia fundaşului african.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele