Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Se face transferul lui Edjouma? A venit o ofertă de peste 1 milion de euro

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21272376/2/edj.jpg

FCSB poate şi ceda câţiva jucători în această vară, chiar dacă întrecerea de SuperLiga României a început şi a consumat aproape trei runde. Vicecampioana ia în calcul plecările lui Malcom Edjouma şi Andrei Cordea, la formaţii din afara ţării. Cordea e dorit în Arabia Saudită.

  • FCSB - CSKA Sofia e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, joi, de la ora 21:30!

Cei de la Fanatik scriu că FCSB a primit o ofertă de 1.1 milioane de euro din partea unui club din Emiratele Arabe Unite. Cel puţin în teorie suma e una care ar trebuie să îl mulţumească pe Gigi Becali.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie anul trecut, iar de atunci a prins 58 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit patru pase decisive.

Este şi în Italia

Echipa interesată de el este Bari. Jurnaliştii italieni de la Antenna Sud au precizat următoarele:

Bari aşteaptă un răspuns de la Steaua (n.r. – FCSB) după ultima ofertă pentru Edjouma. Cererea patronului de la Steaua a fost de un milion de euro. Bari a prezentat azi o nouă ofertă, exact cât a cerut Becali, iar tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore.

Bari a stabilit un termen-limită pentru un răspuns, întrucât vrea să rezolve rapid problema mijlocaşului. Edjouma este văzut drept varianta ideală întrucât poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului şi este redutabil în jocul aerian”.


Avem ofertă pentru Edjouma. «Dar daţi un milion? M-a costat pe mine 600.000 - 700.000 de euro. Ori daţi tot un milion acum, ori daţi un milion jumate peste un an jumate, adică 500.000 împrumutul şi 1 milion transferul. Vali Gheorghe e liber, ca toţi oamenii, dar nu îl las să plece gratis.

Ngezana trbuie să se mai acomodeze. Dawa s-a acomodat şi e cel mai bun fundaş din România. A avut ofertă din Grecia. Vor să dea două milioane, nu îl dau. Vreau 3. Cordea are ofertă de 2 milioane din Arabia, eu vreau 3. Eu sunt Becali, vreau milioane”, a declarat Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele