Ultima oră
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A

Schimbare de planuri la FCSB! El e jucătorul care poate redeveni om de bază în formaţia lui Toni Petrea

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20757034/1/275886066-379915427286994-2678461200233625052-n.jpg

FCSB e gata să se bată pentru un nou titlu de campioană, iar unul dintre jucătorii care au intrat în dizgraţiile patronului, Gigi Becali poate redeveni om de bază în formaţia lui Toni Petrea.

FCSB a pierdut pentru a şaptea oară consecutiv, titlul de campioană în Liga 1 şi va încerca să întrerupă seria neagră în sezonul viitor. ”Roş-albaştrii” au început pregătirile pentru noul sezon, iar câţiva jucători au impresionat de la reluarea antrenamentelor.

Mihai Stoica a dezvăluit că Malcom Edjouma este unul dintre cei care se află într-o formă bună, iar FCSB ar putea schimba sistemul pentru a-l integra cât mai bine pe jucătorul francez. Mijlocaşul venit în iarnă de la FC Botoşani intrase la un moment dat în dizgraţiile patronului.

"Ce văd acum este că un jucător adus în iarnă şi care n-a intrat rău, dar care la un moment dat pierduse echipa în sistemul 4-3-3, e vorba de Edjouma, care arată excepţional.

Dacă arată aşa, iar Şut arată şi el foarte bine, nu cred că ne vom permite luxul ăsta, cred că vom juca cu ambii titulari.

Să schimbăm sistemul în principiu, da. E foarte bine să avem două sisteme. Arată prea bine, chiar prea bine!

Dacă îi ai pe toţi, cineva va sta şi nu va fi Olaru care va sta şi nici Octavian. Olaru poate să joace şi dreapta, orice.

Noi am tras concluziile pripit după un meci în care am vrut să-l folosim acolo, cu Craiova la Bucureşti. Dar e jucător prea bun", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele