Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Scandal în Franţa! Cel mai tânăr căpitan din istoria Ligue 1 s-a luat la bătaie cu antrenorul

Ligue 1 Publicat de Tudor Moisa pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21359337/1/profimedia-0777688117.jpg

Montpellier a început slab noul campionat de Ligue 1 şi a acumuluat doar 9 puncte în primele 8 etape. Prestaţiile echipei au născut frustrări în vestiar, iar acum un incident deplasat a ieşit la iveală în presa franceză.

Conform L'Equipe, Mamadou Sakho a fost deranjat de o remarcă a antrenorului, Der Zakarian. Fundaşul nu a stat la discuţii şi după ce l-a luat de guler pe tehnician, l-a doborât pe acesta la podea.

Până la urmă, cei doi au fost despărţiţi, dar urmează aproape sigur cel puţin o amendă pentru Sakho.

Ajuns la 33 de ani, jucătorul francez evoluează la Montpellier din 2021. Acesta şi-a început cariera la PSG, iar ulterior a mai activat la Liverpool şi Crystal Palace.

Sakho este cel mai tânăr căpitan din istoria Ligue 1. Fundaşul a debutat în campionatul francez, pe 20 octombrie 2007, în partida PSG - Valenciennes, încheiată cu scorul de 0-0. Acesta a fost căpitan în cel meci, la doar 17 ani şi 8 luni. 

Decizia antrenorului parizian de atunci, Le Guen, a fost luată pentru a îi disciplina pe căpitanul Pauleta şi vice-căpitanul Armand.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele