Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

S-a răzgândit Gigi Becali? Unul din jucătorii de care patronul voia să scape pleacă în cantonament cu echipa

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21448805/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Valentin Creţu a primit un cadou frumos de ziua sa. Fundaşul a împlinit 35 de ani pe 2 ianuarie şi se pare că Gigi Becali îi mai dă o şansă. Cei de la Digi Sport scriu că fotbalistul va face cantonamentul de iarnă cu FCSB.

Fundaşul dreapta se pare că va fi păstrat în lot cel puţin până la vară. Creţu fiind un adevărat supravieţuitor, rezistând în mai multe situaţii când părea ca plecat.

"Nu îi fac contractul lui Creţu până nu văd ce fac cu ăsta (n.r. cu Nana Antwi). Îl mai avem şi pe Pantea.

Pantea este sigur, va juca, dar îl mai vrem pe al doilea. (n.r. dacă îl aduce pe Antwi ca rezervă) Nici nu ştim, joacă cine merită", a spus recent patronul, pentru Digi Sport.

Creţu este unul din cei mai vechi jucători din lotul liderului Superligii, fiind adus în luna august a anului 2019, pentru suma de 125.000 de euro, de la Gaz Metan Mediaş.

Djokovic e pe ”lista neagră”, dar nu pleacă oricum

 

Damjan Djokovic a fost trecut pe linie moartă de FCSB şi va pleca în această iarnă din postura de liber de contract.

Rezilierea însă nu e simplă. Fanatik notează că fotbalistul croat îi cere lui Gigi Becali suma de 100.000 de euro pentru a pleca.

Acordul dintre cele două părţi este scadent în vară, iar Djokovic este dispus să renunţe la 50.000 de euro, pe care i-ar fi încasat din salarii până în luna iunie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele