Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

"S-a nenorocit". Reacţia lui Dumitru Dragomir când a aflat numele jucătorului român implicat în scandalul momentului din fotbal

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21351518/1/dumitru-dragomir.jpg

Scandalul pariurilor ilegale din Italia ia amploare, iar acum un jucător român a fost implicat.

Fagioli a dezvăluit că Radu Drăguşin i-a împrumutat bani pentru a jucat la pariuri, iar vestea a ajuns şi la fostul şef LPF, Dumitrul Dragomir.

Acesta a avut o reacţie vehementă şi crede că Drăguşin ar putea avea probleme dacă ştia pentru ce sunt banii pe care i-a împrumutat.

”Dacă Drăguşin ştia pentru ce sunt banii, s-a nenorocit. Dar eu nu cred că ştia, pentru că el e un băiat cu capul pe umeri. Ce a făcut? I-a dat nişte bani împrumut unui coleg. Ăia trebuie să aibă probe clare şi nu cred că se pune problema.

Doar nu o fi prost să recunoască şi dacă ştia că ăla pariază! Ce treabă are el? L-a ajutat cu nişte bani, ce mare lucru?”, a spus Dumitru Dragomir, citat de Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri