Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Revine Florin Tănase la FCSB? Anunţul aşteptat de toţi fanii "roş-albaştrilor": "Schimb echipa"

FCSB Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527094/1/tranase.jpg

Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

Florin Tănase a plecat de la formaţia bucureşteană în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Gigi Becali: "Îl aştept înapoi"

 Becali a avut o intervenţie la Prima Sport. Patronul FCSB a fost întrebat despre o potenţială revenirea a lui Florin Tănase la echipa lui. Latinfundiarul din Pipera susţine că îl aşteaptă, dar în acest moment nu se poate face această mutare. 

"Singurul jucător cu care mai ţin legătura este Tănase. Atât. Pe Tănase îl aştept înapoi, dar nu vezi că joacă bine acolo!", a spus Becali, la Prima Sport.

Florin Tănase va schimba echipa la vară

Florin Tănase a făcut anunţul mult aşteptat de Gigi Becali şi de fanii FCSB-ului. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a dezvăluit că va schimba echipa în vară, deoarece doreşte să fie mai aproape de casă.

"Îmi merge bine prin prisma faptului că joc constant. Nu sunt prea fericit cu poziţia mea din teren, dar... Am jucat multe meciuri în sistem 5-4-1 şi am fost folosit în faţa apărării.

Da, un fel de închizător. Sunt departe de poartă. Dar, după cum ştiţi, în România jucam unde avea echipa nevoie. E şi diferenţă de nivel.

Am discutat, sper să se schimbe acum în următoarele meciuri, pentru că şi evoluţia echipei e mai bună, cred eu, dacă schimbăm sistemul. Da, normal, contează să ai un român lângă tine, te simţi mai altfel.

Simt diferenţa asta faţă de cealaltă echipă, unde n-aveam niciun român. E altceva, vorbeşti în limba ta după antrenamente, e mai bine. Cu siguranţă din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca în sezonul următor.

Nu pot să spun unde, pentru că nu e numai după mine, e în funcţie de ce oferte voi avea. Rămâne de văzut. Da, aş vrea să fiu mai aproape de casă", a spus Florin Tănase la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele