Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Reacţia rivalilor după ce Andrea Compagno a părăsit-o în sfârşit pe FCSB: "Eu mă bucur că a plecat!"

FCSB Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21487849/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-1.jpg

Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit! Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului este de 150.000 de euro, conform Fanatik, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Bogdan Mara: "Era un adeversar redutabil"

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a declarat că se bucură că Andrea Compagno a părăsit-o pe FCSB. Oficialul ardelenilor îl consideră pe atacantul italian un jucător valoros şi consideră că a făcut un pas important în cariera sa.

Eu mă bucur că a plecat. Era un jucător bun pentru campionatul nostru şi un adversar redutabil zic din punctul meu de vedere.

Un atacant care mie mi-a plăcut ce a făcut în România până acum. Dar pentru el e un pas înainte, mai ales din punct de vedere financiar, că are şi el o vârstă. E un pas extrem de important pentru Compagno” , a spus Bogdan Mara, potrivit Fanatik.

Fostul mijlocaş a vorbit şi despre suma de transfer pe care o vor încasa "roş-albaştri", dar şi despre perioada în care a fost jucătorul celor de la Tianjin.

„Un salariu extraordinar. Suma de transfer e destul de mică, dar din câte am văzut nu mai era dorit acolo şi atuncea e un lucru bun pentru toată lumea dacă fiecare parte e mulţumită. Avea un salariu mare din câte ştiu şi poate pe cealaltă parte se compensează lucrurile. 

Când am fost eu acolo era mult mai diferit. S-a construit un stadion nou şi foarte cochet. Un oraş mare, de 10 milioane de locuitori, cu nişte fani foarte fanatici. E clar că au evoluat şi ei foarte mult.

Oamenii sunt foarte corecţi acolo, cu banii vor fi la timp. Dacă el va reuşi să se impună şi să marcheze câteva goluri cu siguranţă va fi iubit de fani" , a mai spus fostul fotbalist pentru sursa citată.

Bogdan Mara a evoluat pentru viitoarea echipă a lui Andrea Compagno în perioada 2003-2004, unde a bifat 28 de meciuri şi a marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele