Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Reacţia presei din Italia după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. Ce a spus noul fundaş al lui Gigi Becali: ”Mă simt bine să revin acasă”

FCSB Publicat pe 25 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21265750/1/profimedia-0777134748.jpg

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de către FCSB. Fundaşul a revenit la clubul bucureştean după 10 ani, după ce a jucat în Premier Leaue şi Serie A.

Căpitanul naţionalei va primi un salariu anual în valoare de 400.000 de euro. De asemenea, dacă ”roş-albaştrii” vor cuceri titlul, contractul lui Chiricheş se va prelungi automat cu un an.

Fotbalistul a plecat de la Cremonese, club care a retrogradat în Serie B la sfârşitul sezonului trecut, iar jurnaliştii italienii au scris despre decizia fundaşului român.

"Este oficial startul noii aventuri a lui Vlad Chiricheş. El se întoarce acasă la echipa care l-a ajutat să se remarce pe piaţa internaţională, FCSB, denumirea actuală în spatele căreia stă istorica Steaua Bucureşti.

Anunţul transferului a fost făcut de cubul din România, care a precizat că a ajuns la un acord pentru revenirea veteranului. Chiricheş se întoarce după exact 10 ani de la momentul în care a plecat la Tottnham. În Italia l-am văzut la lucru în tricourile lui Napoli, Sassuolo şi Cremonese", au scris italienii de la Tuttomercatoweb.

Vlad Chiricheş a oferit o primă reacţie după revenirea la FCSB pe contul său de Instagra.
 
"Mă simt bine să revin acasă", a fost mesajul scurt postat de căpitanul naţionalei României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele