Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”PSG a făcut ofertă pentru atacantul lor şi au refuzat! A vândut jucători de 15 milioane!”. Românul care este conducător de club în Danemarca a dezvăluit tot despre Nordsjaelland, posibila adeversară a FCSB-ului din Conference League | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21264978/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023-5.jpg

Meciul dintre ŢSKA 1948 Sofia şi FCSB se va disputa miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30. FCSB, dacă trece de ŢSKA 1948 Sofia, va întâlni Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei.

Mario Nicolae, fostul conducător al lui Dinamo, a semnat un contract interesant, în Danemarca, în decembrie 2021, ajungând la un acord cu fosta echipă pregătită de Costel Gâlcă, Vejle. El ocupă funcţia de manager sportiv, poziţie pe care a ocupat-o şi la Dinamo.

Recent, fostul oficial de la Dinamo a fost chestionat despre posibila advesară a FCSB-ului din Conference League, iar românul nu a adus veşti prea bune. El susţine că Nordsjaelland este un club puternic care a vândut jucători în ultimele luni de zeci de milioane de euro. 

Mai mult decât atât, Mario Nicolae susţine că echipa nordică a investit foarte mult în fotbalul Africa pentru a produce talente care pot juca la nivel înalt în Europa. 

”PSG a făcut ofertă pentru atacantul lor şi au refuzat! A vândut jucători de 15 milioane!”

”Am vorbit mai devreme cu domnul Argăseală. Noi avem o relaţie foarte apropiată şi i-am spus în spirit de glumă că au ceva cu echipele din nord care joacă pe artificial. E o diferenţă enormă între Nordsjaelland şi Silkeborg.

Dacă Silkeborg ni s-a părut atunci o echipă bună, diferenţa a fost prea mare... Să ştiţi că Nordsjaelland este o echipă foarte puternică.

Este un proiect serios. O echipă nouă. E un proiect foarte bine pus la punct. Este un proiect legat de Africa. S-au investit foarte mulţi bani în Africa. Se trimit antrenori danezi să îi înveţe acolo şi vin la schimb aici. 

În ultimele 6 luni au vândut de peste 15 milioane. Au vândut la Benfica. Chiar astăzi a apărut o informaţie că un jucător este dorit de PSG de acolo, iar Nordsjaelland a refuzat. Se pot întâmpla surprize... va fi dificil pentru FCSB pe suprafaţa de joc.

Ei joacă un fotbal plăcut ochiului, anul trecut s-au bătut până în ultima etapă la campionat. Aici va fi deschis, dar Nordsjaelland pleacă cu prima şansă”, a spus Mario Nicolae, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele