Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Poli Iaşi, pe punctul să se despartă de unul din cei mai buni jucători

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe vineri, 22:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21647541/1/jatoba.jpg

Poli Iaşi este una din cele mai active formaţii pe piaţa de mercato. Tony este pe punctul să piardă însă un jucător important.

Cei de la ziaruldeiaşi scriu că Jatoba nu va mai continua la gruparea din Copou. Brazilianul în vârstă de 28 de ani a fost om de bază stagiunea trecută, în care a bifat 34 de apariţii şi 1 gol.

  • Mijlocaşul central este cotat de Transfermarkt la suma de 400.000 de euro.

Au rezolvat aducerea lui Vali Gheorghe

Valentin Gheorghe (27 de ani) a plecat de la Universitatea Cluj în această vară. Acesta nu a reuşit să se impună în formula de start a lui Ioan Ovidiu Sabău, fiind mai mult rezervă.

Mijlocaşul lateral a fost dat ca transferat la Oţelul Galaţi, dar, surprinzător, acesta a schimbat destinaţia şi s-a înţeles cu altă formaţie moldavă. Este vorba despre Poli Iaşi, informează GSP.

  • 27 de partide şi 2 goluri a reuşit Gheorghe în sezonul trecut al Superligii.

Poli Iaşi i-a mai adus în această vară pe: mijlocaşul lateral Tailson (25 ani, FC Santos), fundaşul stânga David Atanaskoski (27 ani, Partizani Tirana), portarul Jesus Fernandez (36 ani, FC Voluntari), stoperii Guilherme Araujo Soares (23 de ani, Oliveirense) şi Claudio Moreira Da Silva (24 de ani, Feirense), respectiv atacantul Goncalo Filipe Carmo Teixeira (25 ani, Lank).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele