Ultima oră
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală

Portarul Jesus Fernandez a semnat cu Poli Iaşi

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21637755/1/fer.jpg

Jesus Fernandez (36 de ani) se va despărţi de FC Voluntari, alături de care a retrogradat în sezonul trecut.

Portarul era dorit de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, al cărui contract urmează să expire. Fernandez a ales în cele din urmă altă destinaţie şi a semnat cu Poli Iaşi, unde a şi fost prezentat oficial.

 

”Spaniolul Jesus Fernandez a semnat contractul cu Poli Iaşi. Născut la data de 11 iunie 1988, experimentatul portar cu talia de 1,90m, are un palmares impresionant, făcând parte din lotul galacticilor de la Real Madrid, câştigători ai Ligii Campionilor, a Cupei şi Supercupei Spaniei. Cu CFR Cluj şi-a trecut în CV două titluri de campion al României. În sezonul trecut a fost legitimat la FC Voluntari.

Mult succes în Copou, Jesus!”
au anunţat moldovenii.

Portarul are un CV interesant. Acesta trecut chiar şi pe la cel mai important club din Europa, Real Madrid, pentru care a prins şi două meciuri, în perioada 2013-2014, atunci când titular incontestabil era legendarul Iker Casillas.

În schimb, Jesus Fernandez a prins multe prezenţe la echipa secundă a madrilenilor. 61 de meciuri a bifat pentru „satelitul” campioanei Spaniei, în care a primit 67 de goluri şi a păstrat poarta intactă în 22 de jocuri.

De-a lungul carierei sale, a mai apărat poarta mai multor echipe precum Levante, Granada, Cadiz, Panetolikos, Hercules. Fernandez are o experienţă vastă şi în România, bifând echipe ca FC Voluntari, CFR Cluj şi Sepsi OSK.

  • 200.000 de euro este cota portarului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele