Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Petrolul aduce unul din oamenii de bază ai celor de la FC Voluntari

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21635317/1/ricardinho.jpg

Petrolul Ploieşti are ambiţii mari, după ce la conducere au venit investitori turci. Se conturează o vară cu multe transferuri.

Prahovenii aduc unul din oamenii de bază ai retrogradatei FC Voluntari. Jurnaliştii de la Fanatik scriu că Ricardinho va îmbrăca tricoul ”lupilor galbeni” în sezonul viitor.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani a disputat 174 de meciuri oficiale şi a marcat 12 goluri la FC Voluntari, unde a fost transferat în 2019, de la Gil Vicente.

Petrolul şi-a adus şi atacant

Petrolul Ploieşti a anunţat că a ajuns la un acord cu jucătorul Alexandru Tudorie.

În vârstă de 28 de ani, atacantul are peste 200 de meciuri la nivelul primei ligi a României, marcând 54 de goluri. El are în palmares 3 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri