Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Patronul CFR-ului a intervenit după egalul cu FCSB. Mesaj direct către antrenorul ardelenilor: ”Noroc cu arbitrajul”

FCSB Publicat pe 11 dec 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21419599/1/th.jpg
 

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

În minutul 51, Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele.

Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, a oferit primele declaraţii în urma meciului. Finanţatorul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Mandorlini şi a vorbit despre golul anulat al lui Coman.

”Noroc cu arbitrajul”

”A fost un meci foarte bun, mult peste media campionatului. Chiar dacă am făcut doar egal, mie mi-a plăcut CFR-ul.

Am jucat în multe momente foarte bine. Mandorlini îşi face treaba. Îmi place acest stil de joc ofensiv în care nu stăm să ne apărăm tot timpul şi în care încercăm să creăm.

În a doua repriză am scăzut turaţia, am avut şi emoţii. Când a înscris Florinel Coman acel gol vă spun sincer că mi-a stat inima. A fost, cum ziceţi voi, un golazo, cum a lovit mingea! Pur şi simplu am îngheţat în tribune, nu-mi venea să cred că mingea a intrat în poartă după acel şut extrem de frumos al lui Florinel Coman.

Noroc cu arbitrajul, că au întors faza, pentru că evident a fost fault şi până la urmă rezultatul a rămas 1-1. Poate să ţipe cât vrea domnul Becali. Au spus-o şi marii arbitri Adrian Porumboiu şi Ion Crăciunescu.

A fost fault, se impunea fault, aşa că decizia centralului Colţescu a fost una corectă, de a întoarce faza, de a dicta fault şi de a anula reuşita extrem, extrem de frumoasă a lui Florinel Coman.

Echipa a jucat bine pe alocuri. Nu vreau să intru prea mult în detalii despre arbitraj. Cei de la FCSB să nu mai ţipe atâta şi să nu mai facă atâta scandal pentru că şi ei au fost destul de avantajaţi. Aduceţi-vă aminte cum am pierdut noi la Bucureşti. Au maşinăria lor, ca să glumim puţin”, a mai spus Neluţu Varga, pentru Fanatik.

”Din punct de vedere al arbitrajului, dacă vreţi să facem o analiză, eu zic că am avut 11 metri şi noi în prima repriză, dar, repet, nu stau să vorbesc despre arbitraj.

Una peste alta, cred că arbitrii şi-au făcut treaba cu bună credinţă, iar rezultatul a fost unul echitabil. Un egal împotriva unei formaţii foarte bune care este FCSB.

Vă spun doar atât, tot noi vom lua campionatul, am văzut multe momente de joc bun. Gândiţi-vă, încă mai avem fotbalişti care nu joacă, plus că o să vină întăriri. Se vede clar că ne mai trebuie jucători în atac.

Mulţumit de rezultat, 1-1 este bun, campionatul se joacă. Vedem după iarnă ce se va întâmpla”, a declarat Neluţu Varga, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele