Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

OFICIAL | Vlad Chiricheş a revenit la FCSB după 10 ani! Ce număr va purta apărătorul central

FCSB Publicat pe 25 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21265577/1/363318021-837588001060257-646942584526601616-n.jpg

Vlad Chiricheş (33 de ani) a semnat oficial cu FCSB, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese.

  • Joi, ora 20:30: UEFA Conference League - CFR Cluj - Adana Demirspor - Prima Sport 1
  • Joi, ora 20:30: UEFA Conference League - Farul - Urartu - Prima Sport 2

”Roş-albaştrii” au anunţat revenirea fundaşului central printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheş!

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheş, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaţionalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în aceşti zece ani petrecuţi în străinătate şi pentru SSC Napoli, US Sassuolo şi US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă şi să aibă parte de multe succese în tricoul roş-albastru!”, a transmis FCSB, pe Facebook.

Suma pe care o va încasa Chiricheş la FCSB

Fundaşul central, rămas liber de contract după despărţirea de Cremonese, a ales în cele din urmă să revină la echipa patronată de Gigi Becali. Cele două părţi au căzut de acord, iar înţelegerea se va face doar pe un an, dar cu opţiunea de a prelungi pe încă unul.

Contractul se va prelungi automat pe încă un an în cazul în care FCSB va câştiga titlul în acest sezon, informează AS.ro. Vlad Chiricheş va câştiga 400.000 de euro pe an la FCSB, iar suma ar putea creşte datorită bonusurilor de performanţă, unul dintre ele fiind calificarea în grupele Conference League în acestă vară.

Apărătorul de 33 de ani are şanse foarte mici să joace miercuri cu CSKA 1948 Sofia, chiar dacă ”roş-albaştrii” l-ar trece pe lista UEFA pentru ”dubla” cu bulgarii. Însă, Chiricheş ar putea debuta sâmbătă, în meciul cu Oţelul Galaţi, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele