Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

OFICIAL | Rapid are un nou director executiv

Rapid Publicat pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21603777/1/431170184-898190232312068-1239820411968436766-n.jpg

În Giuleşti a fost debandadă totală după terminarea sezonului regular. Rapidul a reuşit să obţină o singură victorie în cele 10 etape disputate în play-off, motiv pentru care oficialii clubului încep pregătirile pentru sezonul viitor.

Marian Mihail, noul director executiv de la Rapid

Marian Mihail a fost timp de şapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, în Championship. Până în prezent, acesta a condus departamentul juridic al Rapidului, iar astăzi a fost numit noul director executiv în Giuleşti.

"Suntem încântaţi să vă anunţăm că Marian Mihail este noul Director Executiv al clubului nostru. Marian Mihail aduce o vastă experienţă în management şi leadership. Înainte de a ocupa actuala funcţie, Marian a condus departamentul juridic al clubului, venind la Rapid în 2021.

Marian Mihail are parte de tot sprijinul nostru, suntem încrezători că această numire va avea un impact pozitiv şi că împreună vom face lucruri extraordinare!", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului. 

Marian Mihail a ţinut să le mulţumească şefilor clubului pentru încrederea acordată şi le promite că munca sa va fi la cel mai înalt nivel.

"Le mulţumesc acţionarilor pentru şansa oferită de a face acest pas în faţă în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze şi ea la cel mai înalt nivel. Cresc investiţiile în latura sportivă, cresc şi aşteptările în latura administrativă. Trebuie să ţinem pasul!", a declarat directorul executiv al Rapidului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele