Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Marea calitatea a lui Marius Şumudică! Antrenorul, obligat să scoată echipa din ”groapă”: ”Foarte rar face asta!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat astăzi, 14:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21743550/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Echipa bucureşteană Rapid a învins luni seara Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga.

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

După meci, În direct la Prima Sport, comentatorul spotiv, Bogdan Cosmescu, a analizat deciziile luate de Şumudică. 

Jurnalistul susţine că antrenorul are o mare calitate foarte importantă în fotbal: simte mereu jucătorii potriviţi pentru echipa lui. 

"Şumudică, una dintre marile lui calităţi de antrenor, din ce am observat de-a lungul timpului, simte jucătorii. El simte jucătorii, Şumudică foarte rar alege jucătorii greşit. (...) Şumudică le simte, el nimereşte şi schimbările", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele