Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

OFICIAL | Mircea Rednic a semnat cu UTA până în 2026

Superliga Publicat pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21617075/1/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-play-out-25-04-2024.jpg

Tehnicianul Mircea Rednic şi-a prelungit contractul cu UTA Arad până în 2026, conform paginii de Facebook a clubului arădean.

În vârstă de 62 de ani, Rednic a preluat UTA Arad în aprilie 2013 şi a reuşit să câştige play-out-ul sezonului 2023/2024 din Superliga.

”Rednic 2026! Antrenorul cu care echipa noastră a obţinut cea mai bună performanţă din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA! Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!”, a anunţat UTA Arad.

Mircea Rednic l-a făcut ”praf” pe Răzvan Zăvăleanu! ”Marele administrator special...”

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă, după ce a trecut de UTA Arad, 2-0. ”Câinii” vor juca cu Csikszereda pentru rămânerea în Superliga.

Antrenorul celor de la UTA, Mirea Rednic, a declarat că este foarte dezamăgit de cum s-au prezentat elevii săi.

Rednica avut o reacţie dură cu privire şi la Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo. ”Puriul” a dat clubul în judecată, pentru a-şi recupera salariile restante.

”Am eu proces cu Dinamo? Nici nu mai ştiu. Mi se pare normal să iau acele salarii. E un contract care trebuie respectat. M-a deranjat...

Marele administrator special... Pe vremea mea era limită la salarii, maximum 6.000. Acum văd că se ajunge şi la 18.000. Dar nu vreau să vorbesc... A zis că au fost nereguli şi că Rednic şi-a urmărit interesul. Care au fost neregulile? Că am plătit motorină? Că am plătit oameni ca să avem căldură? Nu aveam nici apă, ne spălam cu apă plată. Am plătit cazare, am plătit cu Iuhasz comisioane pentru jucătorii care au venit. Să spună ce nereguli a făcut Rednic la Dinamo. Eram vai de capul nostru.

Normal că e vorba de orgoliu. Nu e vorba de bani, e vorba de respect. Ştii ce m-a deranjat? Nu avut nici curajul să mă cheme să discutăm. Au trimis o notificare pe WhatsApp... Aşa se procedează? Îmi trimiţi notificare ca ultimului angajat.

Totuşi, eu am făcut ceva pentru Dinamo. S-a văzut şi azi
(n.r- duminică). Şi tu să ai un salariu de nesimţit, să iei 6% la un transfer la care nu ai niciun merit şi tot tu ieşi să vorbeşti”, a spus Rednic, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele