Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

OFICIAL | FCSB - CFR Cluj se joacă în ”Ghencea”. UPDATE: Anunţul bucureştenilor

FCSB Publicat pe 31 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21271100/1/steaua-bucuresti-dinamo-bucuresti-play-off-liga-2-casa-pariurilor-18-04-2023-3.jpg

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, se va juca în Ghencea. Gigi Becali a anunţat că s-a semnat contractul, iar derby-ul cu ardelenii va avea loc în ”Templu”.

UPDATE: FCSB a anunţat pa pagina de Facebook că va evolua în Ghencea.

FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! 

FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul Steaua. 

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, se arată în comunicatul emis de FCSB. 


FCSB nu s-a dat bătută şi după ce revenirea în Ghencea, la derby-ul cu Dinamo, nu s-a întâmplat, ”roş-albaştrii” nu au renunţat la ideea de a juca în ”Templu”. Gigi Becali a dezvăluit cum s-a ajuns la acordul cu CSA Steaua, pentru ca partida cu CFR Cluj, din 6 august, de la ora 21:30, să se joace pe stadionul cu 30.000 de locuri.

”S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost.

Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a spus Gigi Becali.

Echipa bucureşteană nu se opreşte aici şi a făcut alte două cereri pentru a închiria arena de 30.000 de locuri. Prima pentru posibilul meciul tur cu Nordsjaelland, pe 10 august, din turul III Conference League, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia şi a doua pentru partida din etapa a şasea a Superligii de pe 19 august, cu Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele