Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

OFICIAL | FC Botoşani are antrenor! Modul inedit prin care Valeriu Iftime a făcut anunţul

Superliga Publicat pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21612393/1/iftime.jpg

FC Botoşani a reuşit să rămână în Superliga după ce au învins-o pe Mioveni la barajul de menţinere / promovare cu 2-0 la general.

Bogdan Andone a reuşit un adevărat miracol la Botoşani, echipă ce a început anul pe ultimul loc. Tot mai multe voci vehiculau că acesta ar putea pleca în această vară, având în vedere că îi expirase contractul.

Chiar tehnicianul a dezvăluit că echipe din Cipru se interesează de serviciile sale.

Totuşi, acesta va rămâne la Botoşani. Valeriu Iftime a anunţat într-un mod inedit prelungirea contractului cu Bogdan Andone.

Într-un clip postat pe reţelele de socializare ale clubului, preşedintele moldovenilor bate palma cu Andone, chiar în curtea casei sale.

"Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoşani, sunt acasă la Bogdan şi vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Ştiu că îl iubiţi mult, ştiu că mi-aţi dat atâtea mesaje. D-aia am şi filmat cu el, să vedeţi că suntem împreună şi că vine la Botoşani.

Îţi mulţumesc din toată inima, Bogdan. Suntem în Liga 1 (n.r. SuperLiga), sunt din nou fericit şi dau mesaj tuturor iubitorilor de fotbal din Botoşani că vom continua şi că de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, mai solidă pentru ca anul viitor să nu mai avem aceleaşi trăiri", a precizat Valeriu Iftime.

La scurt timp după ce Iftime şi-a încheiat discursul, Bogdan Andone a spus: ”A fost greu, dar prin muncă şi speranţă că putem face lucrurile bine, cu încredere şi credinţă, am reuşit. Munca şi speranţa au fost factorii importanţi şi esenţiali. Le mulţumesc şi eu în numele meu şi al echipei suporterilor, oamenilor care au fost la stadion". 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele