Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Mutarea de viitor pentru FCSB a fost îndeplinită! ”Roş-albaştrii” au o nouă ”perlă”

FCSB Publicat pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21442275/1/politehnica-iasi-fcsb-superliga-superbet-19-12-2023.jpg

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a dezvăluit cine este jucătorul de viitor pe care îl vede promovat la prima echipă a ”roş-albaştrilor” de la academia clubului.

Laszlo Matyas, un mijlocaş central capabil să evolueze pe postul de fundaş dreapta, i-a stârnit interesul lui Stoica, inspirat din strategia lui Gheorghe Hagi cu Romario Benzar. ”Regele” l-a reprofilat pe Benzar de la mijlocul terenului în flancul drept al defensivei.

Laszlo Matyas, noul pariul al lui Mihai Stoica la FCSB

Oficialul liderei din Superligă a explicat, de asemenea, că este încântat de ideea ca jucătorul U21 să se afle pe acelaşi post cu Alexandru Pantea, principala variantă de la FCSB pentru regula respectivă.

”Avem noi un copil. Nu contează cum îl cheamă. Nu mai vreau să vorbesc, pentru că dacă spun despre un copil ceva rămâne scris şi după: «Bă, ce prostii a spus ăsta». Câteodată mai spui şi ca să încurajezi un copil.

Nu este vina mea că nu au ieşit Adrian Niţă şi Cristian Dumitru. La un an după ce am spus de ei, au dezmembrat-o pe Dinamo în Cupa României, fiind copii. După, s-au pierdut din vina lor, nu pentru că nu ar fi avut calităţi. 

În fine, avem un jucător foarte interesant, mijlocaş central. I-am scris lui Alin Stoica (n.r. - antrenorul FCSB U17): «Laszlo Matyas a jucat vreodată fundaş dreapta?».

A început să râdă şi a spus: «Da!». Mărturisesc că am copiat asta de la Hagi, pentru că şi Hagi l-a transformat pe Benzar din mijlocaş central în fundaş dreapta şi a fost cel mai bun din campionatul nostru.

Acum, caut o chestie de genul ăsta. Nu neapărat că aş vrea jucătorii tineri să îi folosim în margine, dar aş vrea să avem o poziţie acoperită de jucători sub vârstă”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport

În vârstă de 16 ani, Laszlo Matyas a prins foaia de joc la meciul FC ”U” Craiova – FCSB, scor 2-0, care a consemnat eliminarea ”roş-albaştrilor” din Cupa României încă din faza grupelor. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele