Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

MM Stoica a văzut meciul de la Târgu Jiu şi a pus la zid 4 jucători de la FCSB: ”Nu mi-a plăcut atitudinea lor deloc!”

FCSB Publicat pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21259172/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din prima etapă a Superligii. FCSB este noul lider al clasamentului primei ligi.

Prima repriză a meciului de la Tg Jiu a avut ritm şi a arătat o echipă a FCSB cu poftă de joc. Bucureştenii au deschis scorul în minutul 8, prin David Miculescu, care a înscris din cornerul executat de Florinel Coman.

În minutul 16 Florinel Coman a fost faultat în careu de portarul Robert Popa, Coman a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 17. Robert Popa a avut o intervenţie extraordinară la şutul de la distanţă al lui Djokovic (min. 43) şi prima repriză s-a încheiat cu FCSB în avantaj, 2-0.

În minutul 56 Târnovanu a avut şi el o intervenţie de excepţie la lovitura de cap exepdiată de Aurelian Chiţu, iar în minutul 60 Andrei Cordea i-a pasat lui Edjouma în careu şi acesta a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0.

În minutul 75 Sidibe a redus din diferenţă dintr-un penalty acordat pentru un fault comis de Djokovic, în careu, asupra lui Chiţu.

După meci, MM Stoica a tras mai multe concluzii. El nu a fost deloc mulţumit de cei 4 jucători care au intrat pe parcursul meciului. Este vorba despre Malcom Edjouma, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu şi Valentin Gheorghe.

”Nu mi-a plăcut atitudinea lor deloc!” 

”Eu cred că am jucat noi foarte bine şi ne-au prins frica. Am marcat cu ceva şansă primul gol şi după ne-a fost mai uşor. Am început foarte bine meciul, adică exact ce vedeam în antremente.

Am încredere că dacă accidentarea lui Olaru nu va fi grazvă, iar Coman va fi bine, va fi foarte greu pentru multe echipe din Liga 1 să joace contra noastră. Doar că noi mai avem încă o provocare uriaşă, să ne provocăm în grupele Conference League, iar traseul este foarte dificil.

Singura lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte advărat (n.r - că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualişti sau că alţii au fost absenţi. Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Şut şi Djokovic în absenţa celor care au ieşit. Pantea a fost şi el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc.

O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă şi să vadă cum au jucat înainte să intre ei. Uite cât de repede a jucat Băluţă, cât de altruist a fost Băluţă. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile şi au arătat de ce încep pe bancă, deşi unii erau obişnuiţi să fie titulari”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele