Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

MM Stoica a răbufnit după meciul cu Farul Constanţa: ”Chiar regret că e VAR în România!”

FCSB Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21485706/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+4, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima. În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu. Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

După partida controversată cu Farul Constanţa, MM Stoica a făcut mai multe declaraţii. Oficialul FCSB a fost dezamăgit de modul cum influenţează partidele din Superligă arbitrajul video şi chiar regretă că tehnologia a ajuns şi în campionatul nostru. 

”Chiar regret că e VAR în România!”

”Ştiţi ce este hilar? Faptul că eu mi-am dorit atât de mult VAR, pentru că am spus că nu se mai poate face nimic cu VAR, dar acum se întâmplă ce se întâmplă la Cluj, se întâmplă ce se întâmplă acum, la noi.

Am văzut ce s-a întâmplat la Voluntari cu Hermannstadt, unde Hermannstadt a avut nişte ocazii ireale, iar în ultima fază a meciului se dictează un penalty care putea fi dictat doar la VAR. Înainte aşa ceva nu se dădea...

Chiar regret că e VAR în România. Da, regret că avem VAR, pentru că arbitrii iau o decizie, de multe ori e chiar decizia bună. Însă, când sunt chemaţi la monitor, e clar că vor schimba decizia”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

La meci au asistat peste 17.000 de spectatori. În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele