Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

MM Stoica a făcut marele anunţ despre Vlad Chiricheş: ”Vom fi în formulă completă!”

FCSB Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21529901/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informa la finalul lunii noiembrie, presa din România.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Recent, MM Stoica a vorbit despre revenirea fotbalistului de la FCSB. El susţine că că jucătorul putea evolua chiar de acum două săptămâni, dar cei de la FCSB nu au dorit să rişte. 

“Am spus foarte clar că trebuie să intre din etapa a doua, după întreruperea ocazionată de meciurile naţionalei.

Am luat un meci amical, vom juca sâmbătă cu Gloria Buzău pentru Chiricheş şi Haruţ.

Vom fi în formulă completă după meciul ăsta. Chiricheş putea să joace şi acum două săptămâni, dar de ce să riscăm?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Suma impresionantă la care renunţă Vlad Chiricheş

Chiricheş a renunţat la salariu în momentul în care a aflat că trebuie să se opereze, respectiv la o sumă de 133.200 de euro. El ar fi putut reveni mai rapid pe teren dacă ar fi ascultat de stafful celor de la FCSB, care i-a recomandat o intervenţie chirurgicală încă din luna septembrie. Apărătorul central a vrut să încerce o variantă alternativă recomandată de medicul personal, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv.

7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş pentru FCSB în actualul sezon. Ultima partidă a fost înfrângerea suferită de ”roş-albaştri” la Arad, împotriva UTA-ei cu 2-1, pe 28 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele