Ultima oră
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Cel mai interesant meci al etapei s-a terminat indecis VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Cel mai interesant meci al etapei s-a terminat indecis

MM Stoica a anunţat ultimul transfer de la FCSB din această iarnă: ”Ne dă speranţe!”

FCSB Publicat pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21452789/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

MM Stoica a anunţat ultimul transfer de la FCSB din această iarnă: ”Ne dă speranţe!”

Gigi Becali a anunţat că îl vinde în cele din urmă pe Andrea Compagno. Omul de afaceri a dezvăluit că există interes pentru atacantul italian.

Preţul de transfer a fost setat la 500.000 de euro. Gigi Becali a anunţat că David Miculescu nu este de vânzare în această fereastră de mercato.

Afacerea nu este deloc profitabilă pentru FCSB, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru Compagno.

În această iarnă, la FCSB au sosit Baba Alhassan şi Luis Phelipe, iar un nume nou ar putea ajunge la echipa lui Gigi Becali. 

Recent, MM Stoica a anunţat că un atacant ar putea ajunge la FCSB, doar dacă Andrea Compagno va pleca. Oficialul FCSB crede că dacă atacantul italian ar pleca, FCSB ar pierde un vârf autentic, dar ar câştiga la alte capitole. 

”Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea şi dacă am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da, dar să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum. 

Felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, când noi nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranţe. Cu Sibiu şi Iaşi au fost două jocuri foarte bune făcute de noi. E adevărat, pierzi un target man, un jucător care poate să îţi câştige duelurile aeriene, dar câştigi mobilitate, dinamică, câştigi la multe capitole.

Am văzut câţiva jucători (n.r - atacanţi). Unul s-ar fi potrivit, însă era puţin cam complicată mutarea lui atunci şi chiar a plecat la altă echipă. Era un jucător pe care îl ştia bine Elias, dar a plecat, n-are rost să mai vorbim”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

20 de goluri în 54 de prezenţe a bifat Compagno la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele