Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Mirel Rădoi, despre şansele de a ajunge la U. Craiova. ”Eu nu sunt genul ăsta”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20722775/1/ad04mzbkmmm5ywyzyjk0yze5ytqzodm5yza4zgu1zdhmnw-thumb.jpg

Mirel Rădoi (41 de ani) a discutat despre posibilitatea de a o antrena pe Universitatea Craiova din această vară. 

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României este liber de contract din noiembrie 2021 şi este pregătit să preia o nouă echipă din această vară. Acesta este dorit cu insistenţă la Universitatea Craiova, lucru pe care l-a confirmat şi patronul echipei din Bănie. 

Mirel Rădoi a declarat că şi-ar dori să antreneze din nou, iar Casa Liga 1 este o variantă pentru el.

"Vom vedea încotro o apuc în noul sezon. Mi-e dor, vreau să antrenez, sper să apară ceva. Dacă nu continui cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club.”, a declarat fostul selecţioner. 

Întrebat dacă ar accepta oferta din partea oltenilor, acesta a fost foarte clar şi a dat de înţeles că nu vrea să vorbească despre posibilitatea de a antrena vreo echipă din Casa Liga 1 deoarece toate au un antrenor sub contract.

”Nu ştiu, nu aş vrea să vorbesc pentru că toate echipele au antrenor în acest moment. În plus, dacă aş fi şi eu în situaţia asta, nu mi-ar conveni ca în spatele meu să se vorbească despre astfel de lucruri”, a spus Mirel  Rădoi.

„Aud şi eu multe discuţii, se sună preşedinţii, patronii între ei, dar eu nu sunt genul ăsta, pentru că nu se ştie când se poate întoarce totul şi împotriva mea”, a mai spus Mirel Rădoi, conform Digisport.

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele