Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Mihai Stoica l-a ironizat pe Sorin Cârţu după acuzaţiile de blat aduse FCSB-ului: ”Ştie pentru că are experienţă! Nu mă deranjează, aşa e el!”

FCSB Publicat pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21427482/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023-1.jpg

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului Administrativ al FCSB-ului, i-a oferit o replică acidă lui Sorin Cârţu, după ce legenda Universităţii Craiova a acuzat lidera Superligii de blat la meciul cu Hermannstadt.

Cârţu a insinuat că Gigi Becali a plătit în plus la transferul lui Baba Alhassan pentru ca sibienii să se dea la o parte în meciul câştigat de FCSB cu 3-0, sâmbătă, pe Arena Naţională.

Mihai Stoica i-a oferit replica lui Sorin Cârţu

În stilul caracteristic, Mihai Stoica i-a răspuns fostului preşedinte al Universităţii Craiova că doar persoanele experimentate în materie de blaturi pot să aducă astfel de acuzaţii.

”Sorin Cârţu este analist la o emisiune de profil, nu mai are nicio legătură cu Universitatea Craiova. Dar când s-a dus Borza la Rapid s-a mai comentat în vreun fel? Oamenii vorbesc, foarte frumos. Dacă nu spunea chestia asta nu mai era citat.

Poate unii care au experienţă la chestii de genul ăsta spun că au pus 200.000 în plus. Dar unii trebuie să spună să se dea la o parte. Jucătorii trebuiau să ştie, nu?

Eu zic ca nu mai sunt blaturi în fotbalul românesc. Înainte se făceau. Blat înseamnă când sunt plătit să mă dau la o parte. Dacă am o simpatie pentru o echipă şi joc cu frâna trasă e altceva, nu blat. E altceva, chiar dacă oricum nu e normal.

Dacă ieri era ceva, băgau şi ei la altă echipă. Gata, detector de minciuni pentru toţi cei implicaţi. Lui Bălgrădean, Marian Copilu i-a zis nu le spune că ai semnat. Şi a greşit flagrant la un gol.

Singura dată în viaţa mea în care am înregistrat pe cineva. L-am adus când se plimba pe stradă. A venit şi mi-a zis ‘presidente, voiam să îţi spun, dar…’. Aia trebuia mers la Comisia de Etică. Cel mai urât lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Ironia lui Cârţu nu mă deranjează, aşa e el”, a declarat Mihai Stoica, conform OrangeSport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele