Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

Mihai Stoica, după ce şeful Şcolii Federale de Antrenori a promis că va găsi soluţii contra FCSB: ”Divulg un detaliu care ne expune!”

FCSB Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20975219/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, i-a răspuns în stilul său caracteristic lui Ştefan Burchel, şeful Şcolii Federale de Antrenori, după ce acesta a anunţat că va analiza ce se întâmplă în cazul lui Leo Strizu, antrenorul principal în acte al ”roş-albaştrilor”, lăsat acasă de conducere, deşi echipa are cantonament în Turcia.

Stoica a explicat că Strizu a rămas în Bucureşti pentru a elabora un plan strategic pentru restul etapelor rămase din campionat în sezonul curent, deoarece conducerea a considerat mai importantă această acţiune a ”principalului” decât participarea sa la ”câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze”.

”Agitaţia care l-a cuprins pe şeful prestigioasei şi greu accesibilei Şcoli Româneşti de Antrenori de Fotbal mă sileşte să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenţei Pro FCSB se află în Bucureşti pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23. 

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Burchel consideră anormală situaţia de la FCSB

Anterior, şeful Şcolii Federale de Antrenori, a catalogat drept anormală situaţia lui Leo Strizu de a nu face parte din cantonamentul vicecampioanei FCSB în Turcia, deşi ocupă funcţia de antrenor principal la echipă.

Burchel a anunţat că va investiga ce se întâmplă în tabăra ”roş-albaştrilor” şi că deşi nu sunt reglementate sancţiuni pentru o astfel de speţă, se va orienta pentru a găsi soluţii pentru viitor.

”Sunt în concediu încă. Mâine, când ajung la serviciu, voi face toate demersurile să aflu care este stafful care a plecat în pregătire cu FCSB, ce calificări şi ce licenţe au. Din ce ştiu, majoritatea dintre ei nu sunt înscrişi la vreo licenţă în România, la FRF.

S-ar putea să facă şcoala în altă ţară, dar vreau să văd dacă această licenţă este însoţită şi de calificarea de antrenor. Trebuie să revenim la normalitate, într-un staff trebuie să existe oameni calificaţi şi licenţiaţi.

Referitor la cât de mult ajută o licenţă PRO, în cazul Leo Strizu n-aş putea spune, câtă vreme nu ştiu cum a fost angajat, în ce condiţii. Efectele se văd în presă. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire a echipei, nu ia foarte multe decizii.

Colac peste pupăză, acum Strizu nu mai este în pregătire cu echipa, ceea ce mi se pare complet anormal. Contra acestor lucruri nu există reguli. Nu se aşteaptă nimeni, ca să creăm reguli. Dar probabil trebuie să le creăm.

Referitor la această situaţie, atât directorul tehnic, cât şi preşedintele, vor afla mâine personal de la mine şi va trebui să găsim soluţii, pentru că e anormală situaţia”, a declarat Burchel, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele