Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Favoritul lui Gigi Becali, lăudat după prestaţia din meciul cu RFS. „Mi-a amintit de Sânmărtean”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 14:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21747950/1/profimedia-0771643103.jpg

 

 

Gigi Becali şi-a lăudat jucătorii după victoria la debutul în Europa League şi a dezvăluit că un fotbalist din actuala echipă a FCSB-ului i-a amintit de Lucian Sânmărtean.

FCSB s-a impus cu 4-1 în faţa lui RFS, într-un meci jucat acasă şi care le-a adus „roş-albaştrilor” prima victorie din acest nou format al Europa League. Echipa bucureşteană se află acum pe locul 2 în clasamentul din competiţia europeană.

Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de ceea ce a arătat echipa sa şi a dezvăluit că Florin Tănase i-a adus aminte de Lucian Sânmărtean. Poreclit „magicianul” pentru tehnica sa ieşită din comun, mijlocaşul trecut pe la FCSB s-a retras şi este oficial FRF în prezent.

”Incursiunea lui Tănase mi-a amintit de Sânmărtean.

(n.r. - Sânmărtean) A driblat toată echipa cu Ludogorets şi a dat peste poartă. Dacă dădea golul ăla, eram calificaţi în Liga Campionilor.” , a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali: „Rar întâlneşti ca Olaru”

Patronul „roş-albaştrilor” a vorbit şi despre situaţia contractelor lui Olaru şi Târnovanu.

Rar întâlneşti ca Olaru, pe el nu-l interesează banii, nu-i disperat după bani, nu-l interesează pe el. Să nu vină el la mărire de contract…

Târnovanu a semnat contractul, dar, după ce l-a semnat, nu i l-am băgat. A greşit cu Petrolul, nu i l-am băgat. Acum, i-am transmis că îi bag contractul şi-i dau şi bani să-şi ia apartament.

Pe Lixandru l-am chemat şi pe el la mărire de contract, nu cer ei bani”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele